Одним з найнеобхідніших видів обладнання в спиртовому і харчовому виробництві - це ємнісне обладнання. Ємнісні апарати призначені для виконання основних технологічних операцій з переробки рідин: зберігання, нагрівання, нормалізації, зброджування, дозрівання, ферментації.

Залежно від конкретного технологічного завдання ємнісні апарати можуть бути укомплектовані:
- перемішуючим пристроєм
- пристроєм охолодження (нагріву)
- миючим пристроєм
- термічною ізоляцією
Все обладнання виготовляється з нержавіючих або вуглецевих сталей, а також з мідних і кольорових металів відповідно до галузевого стандарту ОСТ 26-01-900-79.

Основний асортимент:
- бродильні апарати і дріжджогенератори об'ємом від 1 до 300 метрів кубічних.
- апарати гідроферментативної обробки (АГДФО) об'ємом від 1 до 50 метрів кубічних.
- резервуари для зберігання і накопичення сипучих і рідких продуктів, які використовуються у виробництві.
- апарати, реактори і комплексні технологічні лінії, розроблені за технічним завданням замовника.
- резервуари контейнерного типу для перевезення рідин.

Ємнісне обладнання

ОСНОВНА НОМЕНКЛАТУРА
1. Бродильні апарати і жріжджогенератори
2. Апарати гідроферментативної обробки (АГДФО)
3. Резервуари для зберігання та накопичення сипучих та рідких продуктів
4. Апарати, реактори і комплексні технологічні лінії
5. Резервуари контейнерного типу для перевезення рідин
x