Одним з найнеобхідніших видів обладнання в спиртовому і харчовому виробництві - це ємнісне обладнання. Ємнісні апарати призначені для виконання основних технологічних операцій з переробки рідин: зберігання, нагрівання, нормалізації, зброджування, дозрівання, ферментації. Залежно від конкретного технологічного завдання ємнісні апарати можуть бути укомплектовані: - перемішуючим пристроєм - пристроєм охолодження (нагріву) - миючим пристроєм - термічною ізоляцією Все обладнання виготовляється з нержавіючих або вуглецевих сталей, а також з мідних і кольорових металів відповідно до галузевого стандарту ОСТ 26-01-900-79. Основний асортимент: - бродильні апарати і дріжджогенератори об'ємом від 1 до 300 метрів кубічних. - апарати гідроферментативної обробки (АГДФО) об'ємом від 1 до 50 метрів кубічних. - резервуари для зберігання і накопичення сипучих і рідких продуктів, які використовуються у виробництві. - апарати, реактори і комплексні технологічні лінії, розроблені за технічним завданням замовника. - резервуари контейнерного типу для перевезення рідин.